Hírek Fejér megyéből

2019. 11. 28., cs - 08:47
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában kettő ittas vezetővel szemben intézkedtek a rendőrök.

A járőrök Székesfehérváron, a Mártírok útján ellenőriztek 2019. november 27-én este egy Alfa Romeo típusú személygépkocsit és vezetőjét. A 43 éves budapesti gépkocsivezetővel szemben alkalmazott légalkoholmérő berendezés pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök további mintavételre előállították a férfit.

 

A járőrök Szabadbattyánban, a Széchenyi utca és a Vasút utca kereszteződésénél is ellenőriztek 2019. november 27-én késő éjszaka egy 46 éves sofőrt, aki a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott, ezért az egyenruhások további mintavétel céljából előállították.

 

Az említett esetekben a rendőrök a sofőrök vezetői engedélyét a helyszínen elvették, velük szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon.

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nyolc szír határsértő Mórahalomnál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba nyolc migráns Mórahalom közelében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Öt szír határsértő Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Kiszombor közelében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.