Hírek Fejér megyéből

2019. 11. 29., p - 09:03
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési balesethez kértek rendőri segítséget 2019. november 28-án reggel az M6-os autópályára, Ráckeresztúr térségébe, ahol egy 36 éves nagyvenyimi nő nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét, ezért egy előzési manőver során elvesztette uralmát a gépkocsija felett, majd az előtte haladó személygépjárműnek ütközött. A balesetben egy 31 éves férfi könnyű sérülést szenvedett.

Székesfehérváron, a Mészöly Géza utca és a Szabadságharcos út kereszteződésébe kértek rendőri segítséget 2019. november 28-án kora reggel, ahol egy Opel típusú személygépkocsi 46 éves vezetője nem biztosított elsőbbséget egy a kijelölt gyalogátkelőhelyen gyalogosan közlekedő férfi részére, ezért gépkocsijával elütötte. A baleset során az 52 éves kisbéri férfi könnyű sérülést szenvedett.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a balesetek megelőzése érdekében kéri a járművezetőket, hogy minden esetben a közúti közlekedési szabályokat betartva, az aktuális időjárási és útviszonyokat figyelembe véve közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Észak-macedón kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Lezárt akta: Karóval ütötte le szomszédját

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy decsi nővel szemben folytattak súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

Hat határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. Az egyenruhások feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.