Hírek Fejér megyéből

2019. 11. 29., p - 09:03
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési balesethez kértek rendőri segítséget 2019. november 28-án reggel az M6-os autópályára, Ráckeresztúr térségébe, ahol egy 36 éves nagyvenyimi nő nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét, ezért egy előzési manőver során elvesztette uralmát a gépkocsija felett, majd az előtte haladó személygépjárműnek ütközött. A balesetben egy 31 éves férfi könnyű sérülést szenvedett.

Székesfehérváron, a Mészöly Géza utca és a Szabadságharcos út kereszteződésébe kértek rendőri segítséget 2019. november 28-án kora reggel, ahol egy Opel típusú személygépkocsi 46 éves vezetője nem biztosított elsőbbséget egy a kijelölt gyalogátkelőhelyen gyalogosan közlekedő férfi részére, ezért gépkocsijával elütötte. A baleset során az 52 éves kisbéri férfi könnyű sérülést szenvedett.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a balesetek megelőzése érdekében kéri a járművezetőket, hogy minden esetben a közúti közlekedési szabályokat betartva, az aktuális időjárási és útviszonyokat figyelembe véve közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ugrani készült, megmentették

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei mentették meg annak a nőnek az életét, aki egy társasház lépcsőházi ablakában állva, végzetes lépésre szánta el magát.

 

Határsértők Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba huszonkilenc határsértő Csongrád megyében. A rendőrök huszonhét főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, két személyt pedig elfogtak, ellenük idegenrendészeti eljárás indult.