Hírek Fejér megyéből

2019. 12. 01., v - 07:30
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Ez történt az elmúlt 24 órában.

A rendőrök állították meg Etyeken, 2019. november 30-án hajnalban azt a 39 éves férfit, aki autóját úgy vezette, hogy előtte alkoholt ivott. A férfit elfogták és előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol vezetői engedélyét a rendőrök elvették és vele szemben ittas járművezetés miatt büntetőeljárást kezdeményeztek.

A dunaújvárosi járőrök vonták intézkedés alá 2019. november 30-án reggel azt a 61 éves baracsi férfit, aki a vezetés előtt alkoholt ivott. A rendőrök azt is megállapították, hogy a férfit a Dunaújvárosi Járásbíróság a vezetéstől eltiltotta. A férfit elfogták és előállították a rendőrségre, ahol a rendőrök szabálysértési őrizetbe vették és a fogdába szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nyolc szír határsértő Mórahalomnál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba nyolc migráns Mórahalom közelében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Öt szír határsértő Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Kiszombor közelében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.