Hírek Fejér megyéből

2019. 12. 16., h - 08:59
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Súlyos testi sértés Csőszön, körözött személy elfogása Vajtán és ittasan balesetet okozó járművezetővel szembeni intézkedés a 81-es számú főúton.

Csőszről, családi veszekedésről érkezett állampolgári bejelentés 2019. december 15-én, éjfél után. A helyszínen a rendőrök megállapították, hogy egy 20 éves férfi összeveszett édesapjával, és a dulakodás közben egy magához vett késsel többször a sértett felé szúrt, azonban sérülést a bántalmazottnak nem okozott. A bántalmazó az összetűzés során megsérült, ezért őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították, majd a férfit a székesfehérvári nyomozók súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A sárbogárdi járőrök 2019. december 15-én kora hajnalban Vajtán ellenőriztek egy férfit, akiről megállapították, hogy a Sárbogárdi Rendőrkapitányság helyszíni bírság megfizetésének elmulasztása miatt a férfi körözését rendelte el. A 39 éves helyi lakost a rendőrségre előállították, majd szabálysértési őrizetbe vették.

A 81-es számú főúton, Székesfehérvár külterületén ellenőriztek a járőrök 2019. december 15-én este egy 47 éves sárkeresztesi lakost, aki korábban anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetet okozott. Az ellenőrzés során a járművezetővel szemben alkalmazott légalkoholmérő berendezés pozitív értéket jelzett, ezért a nőt további mintavételre előállították, a vezetői engedélyét elvették, és ellene büntető feljelentést tettek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam