Hírek Fejér megyéből

2020. 01. 15., sze - 09:12
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A járőrök 2020 január 14-én délután Gárdony belterületén ellenőriztek egy Opel típusú személygépjárművet és annak 63 éves vezetőjét. Az intézkedéskor a sofőrnél alkalmazott légalkoholmérő pozitív értéket mutatott, valamint a férfi érvényes vezetői engedéllyel sem rendelkezett. A járőrök a járművet vezető helyi férfit elfogták és további mintavételre előállították. Az ügyben szabálysértési, valamint büntetőeljárás indult a Gárdonyi Rendőrkapitányságon.

A körzeti megbízott 2020. január 14-én késő este Szabadbattyán külterületén ellenőrzött egy Suzuki típusú személygépjárművet és annak vezetőjét. Az intézkedés során a járőr megállapította, hogy a járművön egy házilag készített, külföldi honosságú hatósági jelzés található, valamit a járművet vezető szlovák állampolgár érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A járőr a 32 éves férfit elfogta, az illetékes rendőrkapitányságra előállította, ahol ellene az elkövetett jogsértések miatt a nyomozók eljárást indítottak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Három határsértő Tiszaszigetnél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.