Hírek Fejér megyéből

2020. 02. 09., v - 07:00
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A járőrök 2020. február 8-án reggel ellenőriztek az M7-es autópályán, Martonvásár térségében egy Renault típusú személygépjárművet és annak 21 éves vezetőjét. A rendőrök az ellenőrzés során megállapították, hogy a sofőr vezetői engedéllyel nem rendelkezik, a járműnek pedig a Pécsi Rendőrkapitányság a körözését és a lefoglalását rendelte el. Az egyenruhások az autót vezető teklafalui lakost és utasát elfogták, a Martonvásári Rendőrőrsre előállították, a gépkocsit pedig lefoglalták. A sofőr ellen büntetőeljárás indult az illetékes rendőrkapitányságon. 

Sárosdon, a József Attila utcában ellenőriztek a járőrök egy személygépjárművet és annak 44 éves vezetőjét 2020. február 8-án délelőtt. Az intézkedéskor a sofőrnél alkalmazott légalkoholmérő pozitív értéket mutatott, ezért a járőrök a helyi lakost elfogták, további mintavételre előállították. Az ügyben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult az illetékes rendőrkapitányságon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők egy bolgár kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kamionban bújtak meg a határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.