Hírek Fejér megyéből

2020. 02. 16., v - 06:54
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

Sárkeresztúron, a Fő utcán ellenőrzött a körzeti megbízott egy 23 éves helyi lakost 2020. február 15-én délelőtt. Az intézkedés során az egyenruhás megállapította, hogy a Sárbogárdi Rendőrkapitányság a férfi körözését rendelte el, mivel a vele szemben kiszabott pénzbírságot nem fizette meg. A körzeti megbízott a férfit elfogta, a helyi rendőrőrsre előállította, majd a bírság megfizetése után szabadon bocsátotta.

A járőrök Dunaújvárosban, a Táncsics Mihály utcában ellenőriztek 2020. február 15-én délután egy 18 éves helyi lakost. Az egyenruhások az intézkedés során megállapították, hogy a Dunaújvárosi Járásbíróság a fiatal körözését rendelte el, ezért a személyt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, majd őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Észak-macedón kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Lezárt akta: Karóval ütötte le szomszédját

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy decsi nővel szemben folytattak súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

Hat határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. Az egyenruhások feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.