Hírek Fejér megyéből

2020. 03. 22., v - 08:27
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

Móron intézkedtek a rendőrök 2020. március 22-én délután azzal az 55 éves helybeli férfival szemben, aki úgy vezette autóját, hogy előtte alkoholt ivott. A sofőrt előállították a rendőrségre, ahol vezetői engedélye elvétele mellett, büntetőfeljelentést tettek ellene járművezetés ittas állapotban bűncselekmény elkövetése miatt.

Fejér megyében 2020. március 21-én a megye rendőrei 2 személyt fogtak el bűncselekmény elkövetése miatt. A járőrök 8 személy ellen szabálysértési feljelentést tettek. A megye útjain nem történt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hat óra alatt nyolcvanöt szabálytalankodó

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai ezúttal a passzív biztonsági eszközök használatára fókuszáltak a megyei összevont fokozott ellenőrzés alkalmával.

 

Kamionban bújt meg

Tompánál egy külföldi férfi próbált meg jogellenesen bejutni az országba.

 

Öt határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Két év után rendőrkézen

A hajdúhadházi rendőrök nemzetközi elfogatóparancs alapján keresték azt férfit, akit külföldi hatóság segítségével fogtak el.

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.