Hírek Fejér megyéből

2020. 04. 10., p - 07:31
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Körözött személlyel szemben és közúti közlekedési balesetnél intézkedtek a rendőrök.

A járőrök Enyingen, a Székely Bertalan utcában ellenőriztek egy 27 éves férfit 2020. április 9-én délelőtt, akiről megállapították, hogy a Székesfehérvári Rendőrkapitányság a körözését rendelte el, mivel a rá jogerősen kiszabott pénzbírságot nem fizette meg. A rendőrök a helyi lakost elfogták, a helyi rendőrőrsre előállították, majd a kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe kísérték.


Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesethez kértek rendőri segítséget 2020. április 9-én délután a 8123-as számú útra, Gánt külterületére, ahol egy 39 éves érdi lakos közlekedett Dacia típusú kistehergépjárművével. A férfi egy balra ívelő útkanyarban elveszítette uralmát a gépkocsi felett, és az úttest melletti vízelvezető árokba hajtott, majd felborult. A baleset következtében a gépjármű utasa nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Földkábelt loptak

Két szlovák férfi a munkahelyéről lopott vörösréz kábeleket, amit később értékesíteni akartak. A komáromi rendőrök elfogták és kihallgatták a tetteseket.