Hírek Fejér megyéből

2020. 05. 21., cs - 08:56
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Ittas járművezetővel és körözött személlyel szemben intézkedtek a rendőrök.

Dunaújvárosban a Szabadság úton 2020. május 20-án az esti órákban a járőrök ellenőriztek egy Audi típusú gépjárművet és annak vezetőjét. Az ellenőrzés során a sofőrrel szemben alkalmazott kézi légalkoholmérő készülék pozitív értéket mutatott, ezért a férfit további mintavétel céljából a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították. Vele szemben büntető feljelentést tettek a rendőrök.

 

A járőrök Enyingen, a Kinizsi utcában ellenőriztek 2020. május 20-án délután egy 26 éves helyi lakost, akiről megállapították, hogy a Székesfehérvári Rendőrkapitányság a férfi körözését rendelte el, mivel a korábban kiszabott szabálysértési bírságot nem fizette be. A rendőrök a férfit előállították, majd a bírság befizetését követően szabadon bocsátották.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egyedül próbálkozott

A határsértő jogellenesen jutott be Magyarország területére. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Négy határsértő Mórahalomnál

A csoport jogellenesen jutott be Magyarország területére. Az egyenruhások feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Fűrész 6

A Sárospataki Rendőrkapitányság járőrei elfogták a láncfűrészlopás feltételezett elkövetőit.

 

Határsértők Kübekházánál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.