Hírek Fejér megyéből

2020. 06. 28., v - 07:01
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesethez kértek rendőri segítséget 2020. június 27-én délután Iszkaszentgyörgy külterületére, ahol egy 43 éves győri lakos közlekedett Kia típusú személygépjárművével. A férfi egy jobbra ívelő útkanyarban elveszítette uralmát a gépkocsi felett, és az úttest melletti vízelvezető árokba hajtott. A baleset következtében ketten nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedtek.

A járőrök 2020. június 27-én délután Székesfehérváron a Tóvárosi lakónegyedben ellenőriztek egy Opel típusú személygépjárművet és annak vezetőjét. Az intézkedéskor a sofőrnél alkalmazott légalkoholmérő készülék pozitív értéket mutatott, ezért az egyenruhások az 45 éves helyi férfit elfogták és mintavételre előállították, a vezetői engedélyét pedig bevonták. Az ügyben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrreceptek a piaci lopások megelőzésére

Elloptak egy pénztárcát a miskolci Búza téri piacon. Tény, hogy a bevásárlótáska vagy a pult tetején hagyott pénztárcákat lopják el a legkönnyebben. A rendőrségi tapasztalatok azt mutatják, hogy a piacokon előforduló lopások néhány pénztárcabarát recepttel megakadályozhatók.

 

Mezőgazdasági járművek a forgalomban

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét a mezőgazdasági gépek közlekedésével kapcsolatos fokozott baleseti kockázatokra.

 

Határsértők egy észak-macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.