Hírek Fejér megyéből

2020. 06. 29., h - 08:35
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

Székesfehérváron, a Horvát István út és a Prohászka Ottokár út kereszteződésében személyi sérüléssel járó közlekedési baleset miatt intézkedtek a rendőrök 2020. június 28-án délelőtt. Egy Peugeot típusú személygépkocsival közlekedő 56 éves bajai férfi kanyarodási manővere során nem biztosított elsőbbséget egy szabályosan közlekedő kerékpárosnak és elsodorta. A kerékpáros az ütközés következtében megsérült.

 

A rendőrök az M6-os autópályán, Ráckeresztúr térségében személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek 2020. június 28-án kora délután.  Az egyenruhások a helyszíni szemle során megállapították, hogy egy Citroen típusú személygépkocsi 41 éves pécsi vezetője Budapest felől Pécs irányába közlekedett, amikor előzési manővere során – feltehetően figyelmetlenségéből eredően – elveszítette uralmát a járműve felett és az úttestről lesodródva egy vízelvezető árokba csapódott, ahol a gépjármű felborult. A baleset következtében a személyautó sofőrje, valamint két utasa is megsérült.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrreceptek a piaci lopások megelőzésére

Elloptak egy pénztárcát a miskolci Búza téri piacon. Tény, hogy a bevásárlótáska vagy a pult tetején hagyott pénztárcákat lopják el a legkönnyebben. A rendőrségi tapasztalatok azt mutatják, hogy a piacokon előforduló lopások néhány pénztárcabarát recepttel megakadályozhatók.

 

Mezőgazdasági járművek a forgalomban

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét a mezőgazdasági gépek közlekedésével kapcsolatos fokozott baleseti kockázatokra.

 

Határsértők egy észak-macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.