Hírek Fejér megyéből

2020. 08. 08., szo - 08:14
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A járőrök Enying-Balatonbozsokon, a Fő utca és a Móra Ferenc utca kereszteződésében ellenőriztek 2020. augusztus 7-én délelőtt egy olyan gépjárművezetőt, akivel szemben a helyszínen alkalmazott légalkoholmérő pozitív értéket jelzett. A rendőrök a 61 éves helyi férfit további mintavételre előállították, vezetői engedélyét a helyszínen elvették, ellene járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

 

A rendőrök Velencén, a Tó utcában igazoltattak 2020. augusztus 7-én kora délután egy 20 éves pusztaszabolcsi férfit, akiről az intézkedés során megállapították, hogy ellene a Székesfehérvári Törvényszék szabálysértési elzárás végrehajtása miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A járőrök a körözött férfit elfogták, előállították a Gárdonyi Rendőrkapitányságra, majd a kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két kilométeren belül kétszer is bemérték

A szolnoki rendőrök összehangolt sebességmérést hajtottak végre a 4. számú főút Szolnokot elkerülő szakaszán 2020. szeptember 29-én, amelyben álló helyzetű és menetközben történő sebességmérést kombináltan végeztek.

 

Két határsértő Szegednél

Ismét jogellenesen próbált meg bejutni az országba két külföldi férfi Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták őket.

 

Újabb határsértő Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.