Hírek Fejér megyéből

2020. 08. 09., v - 08:42
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A járőrök Sárosdon, a Fő utcán ellenőriztek 2020. augusztus 8-án hajnalban egy Opel típusú személygépkocsit. A rendőrök az autóban utasként helyet foglaló 23 éves jászkiséri férfiról megállapították, hogy ellene a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt körözést rendelt el, ezért a helyszínen elfogták, a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol ügyében gyanúsítottként hallgatták ki.

 

A rendőrök Vértesacsán, a Fő utcán intézkedtek 2020. augusztus 8-án kora délután egy közúti közlekedési baleset helyszínén. Az egyenruhások a helyszíni szemle során megállapították, hogy egy Volvóval közlekedő 61 éves budapesti férfi a Petőfi Sándor utca, valamint a 811-es számú út kereszteződéséhez érve kanyarodási manővere során összeütközött egy őt előző Skoda típusú személygépkocsival, amely ennek következtében betonkerítésnek csapódott. A balesetben a Skoda 20 éves vezetője, 18 éves utasa, illetve a Volvo sofőrje megsérült. A baleset bekövetkezésének körülményeit a Bicskei Rendőrkapitányság vizsgálja.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újabb határsértő Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Táblákat döntött ki

Jobbágyi külterületén ismeretlen tettes döntött ki közúti jelzőtáblákat; kérjük a lakosság segítségét!

 

Baleset szemtanúit keressük!

Az ajkai rendőrök közúti baleset gondatlan okozása miatt indítottak eljárást egy Devecser határában történt baleset kapcsán, várják a szemtanúk jelentkezését.