Hírek Fejér megyéből

2020. 08. 14., p - 09:06
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Körözés és közúti közlekedési baleset miatt történtek rendőri intézkedések.

Eltűnés miatt a Fonyódi Rendőrkapitányság által körözött fiút találtak meg a megyeszékhelyen 2020. augusztus 13-án délután a Székesfehérvári Rendőrkapitányság rendőrei. A 15 éves fiatal engedély nélkül volt távol abból az otthonból, ahol él. A járőrök biztonságba helyezték, majd visszavitték az intézménybe, ahol nevelőjének átadták.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a dunaújvárosi rendőrök 2020. augusztus 13-án délután. Egy Suzuki típusú jármű 25 éves sofőrje Dunaújvárosban, a Dózsa György úton közlekedett a Baracsi út felől. A Bocskai utcai kereszteződéshez érve a fényjelző készülék szabad jelzésére balra fordult, azonban a manőver során nem adott elsőbbséget a vele szemben közlekedő és egyenesen továbbhaladni szándékozó motorosnak, és azzal összeütközött. A baleset következtében az 56 éves motorkerékpáros férfi megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A baleset körülményeit a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság vizsgálja.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Drogot szívhattak, mielőtt lopni mentek

Egy Nagykónyiban élő házaspár pénzét vitte el az a társaság, köztük egy 16 éves helyi fiú, akiket a Tamási Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként hallgattak ki a napokban.