Hírek Fejér megyéből

2020. 08. 16., v - 08:05
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Székesfehérváron eltiltás hatálya alatt közlekedve balesetet okozó sofőrrel, Bicskén pedig garázda személlyel szemben intézkedtek a rendőrök.

Székesfehérváron, a Rákóczi utcában, 2020. augusztus 15-én 11 óra 15 perckor összeütközött két személygépkocsi. A baleset azért következett be, mert egy 59 éves nagykanizsai sofőr haladása során nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte közlekedő jármű mögött, és annak forgalmi okból történő megállása alkalmával a hátuljának ütközött. A baleset következtében személyi sérülés nem történt. A rendőrök a helyszínelés során megállapították, hogy a balesetet okozó férfit a Kecskeméti Járásbíróság korábban a járművezetéstől eltiltotta, ezért őt a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, és szabálysértési őrizetbe vették. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Bicskén, a Kossuth Lajos téren, egy szórakozóhely előtt 2020. augusztus 15-én 0 óra 50 perc körül bántalmaztak egy férfit. A helyszínen tartott adatgyűjtés eredményeként a rendőrök rövid időn belül a feltételezett támadót - egy 39 éves tatabányai férfit - elfogták, és a Bicskei Rendőrkapitányságra előállították. Ellene garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozás. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Drogot szívhattak, mielőtt lopni mentek

Egy Nagykónyiban élő házaspár pénzét vitte el az a társaság, köztük egy 16 éves helyi fiú, akiket a Tamási Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként hallgattak ki a napokban.