Hírek Fejér megyéből

2020. 09. 11., p - 08:53
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Előszálláson körözött személyt találtak, Sárbogárdon folyamatban lévő bűnügyben állítottak elő a rendőrök.

Eltűnés miatt körözött lányt találtak meg a dunaújvárosi rendőrök Előszálláson 2020. szeptember 10-én délután. A 17 éves fiatal engedély nélkül volt távol otthonától. Az egyenruhások biztonságba helyezték, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon meghallgatták, majd nevelőjének átadták.

Sárbogárdon, az Ady Endre útról állítottak elő a rendőrök a helyi rendőrkapitányságra egy 26 éves kálozi lakost, akinek folyamatban lévő bűnügyben történő kihallgatása vált szükségessé. A férfit a nyomozók súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd szabadon bocsátották.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrök keresik a headset tolvajt

A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik egy férfi azonosításához, aki az egyik telefonszaküzletből ellopott egy Huawei típusú fülhallgatót.

 

Rabolt, néhány perc alatt elfogták a rendőrök

Orosházán, egy üzletből akart elvinni kozmetikai termékeket, hajvágógépet egy férfi. A biztonsági őr megpróbálta feltartóztatni őt, dulakodtak, ennek ellenére sikerült elmenekülnie a helyszínről. A rendőrök néhány perc alatt elfogták és őrizetbe vették a rablással gyanúsítható férfit.

 

Esztelen rohanás – videóval

A Veszprém megyei rendőrök egy 40 éves érdi autóst 245 km/h-s sebességgel mértek be a 710-es számú főúton.