Hírek Fejér megyéből

2020. 09. 14., h - 08:48
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

Közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök 2020. szeptember 13-án kora reggel a 62-es számú főúton, Székesfehérvár külterületén. A rendelkezésre álló adatok alapján egy 28 éves igari nő személygépkocsival közlekedett Seregélyes felé, azonban gépjárműve sebességét nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg és az úttestről lesodródva először útpadkának ütközött, majd a vízelvezető árok partfalának csapódott. A jármű vezetője a baleset következtében megsérült.

 

A járőrök Ercsiben, a Madách utcában fogtak el 2020. szeptember 13-án este egy 26 éves helyi férfit, aki nem sokkal korábban Sinatelepen előzetes szóváltást követően megütött egy ugyancsak ercsi illetőségű lakost. A sértett a bántalmazás következtében megsérült. Az elkövetőt a rendőrök előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során elismerte a bűncselekmény elkövetését.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

18 embert fogtak el a rendőrök

Egy román kisbuszt vezettek ki a Pest megyei rendőrök, a sofőrt és társát, valamint 16, magát afgán állampolgárnak valló migránst állítottak elő.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.