Hírek Fejér megyéből

2020. 09. 29., k - 08:46
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Ittasan, vezetői engedély nélkül közlekedő és körözött személlyel szemben intézkedtek a rendőrök.

A járőrök 2020. szeptember 28-án nem sokkal éjfél után, Gárdonyban a Balatoni út és a Sólyom utca kereszteződésében ellenőriztek egy Alfa Romeo típusú személygépjárművet és annak vezetőjét. Az intézkedéskor a sofőrnél alkalmazott légalkoholmérő készülék pozitív értéket mutatott, ezért az egyenruhások az 29 éves százhalombattai férfit elfogták és mintavételre előállították, a vezetői engedélyét bevonni nem tudták, mivel azzal nem rendelkezett. Az ügyben a sofőrrel szemben szabálysértési és büntetőeljárás indult a Gárdonyi Rendőrkapitányságon.


A járőrök Enyingen, a Hősök terén ellenőriztek egy 25 éves férfit 2020. szeptember 28-án délután, akiről megállapították, hogy a Székesfehérvári Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja a körözését rendelte el. A rendőrök a helyi lakost elfogták, a helyi rendőrőrsre előállították, majd a kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe kísérték.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újabb migráns rendőrkézen

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.