Hírek Fejér megyéből

2020. 10. 10., szo - 07:25
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A járőrök Székesfehérváron, a Seregélyesi úton igazoltattak 2020.október 9-én délután egy 31 éves helyi lakost, akiről az intézkedés során megállapították, hogy megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2020. május elején egy székesfehérvári üzletben, egy másik személy nevére kiállított bankkártyával kísérelt meg visszaélni. A férfit a rendőrök a helyszínen elfogták, majd előállítását követően csalás bűntett kísérlet elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

A rendőrségre Nádasdladányból, a Sörhegy utcából érkezett bejelentés 2020. október 9-én este arról, hogy egy gépkocsit megrongáltak. A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy egy 65 éves helyi lakos előzetes családi konfliktusból adódóan egy csőfogó kulccsal betörte rokona gépjárművének első szélvédőjét, valamint megrongálta az autó egyik lámpaburáját. A férfit a rendőrök a helyszínen elfogták és előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kettős emberölés Kislángon

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a bejelentéstől számított egy órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt.