Hírek Fejér megyéből

2020. 11. 07., szo - 06:35
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Ittas járművezetőkkel szemben intézkedtek az egyenruhások.

A rendőrök 2020. november 6-án éjfél körül ellenőriztek egy Suzuki típusú személygépjárművet és annak vezetőjét a 6402-es úton Középbogárd külterületén. Az intézkedés során az egyenruhások megállapították, hogy sofőr vezetői engedéllyel nem rendelkezik, valamint a nála alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért őt a helyszínen elfogták és további mintavétel céljából előállították. Az 51 éves enyingi lakossal szemben engedély nélküli vezetés szabálysértés, valamint járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárás indult a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon.

Dunaújvárosban, a Dózsa György úton ellenőriztek a járőrök egy Ford típusú személygépjárművet és az azt vezető budapesti lakost 2020. november 6-án nem sokkal éjfél után. A rendőrök a gépkocsivezetővel szemben alkoholtesztert alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott, ezért őt elfogták és további mintavételre előállították, a vezetői engedélyét pedig bevonták. A 30 éves férfival szemben büntetőeljárás indult a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kettős emberölés Kislángon

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a bejelentéstől számított egy órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt.