Hírek Fejér megyéből

2021. 01. 14., cs - 08:30
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Kiutasított férfit és zaklatás vétség elkövetőjét állították elő a rendőrök.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2021. január 13-án 9 óra körül Székesfehérváron, a Szekfű Gyula utcában ellenőriztek egy ukrán állampolgárságú személyt. Az intézkedés során megállapítást nyert, hogy a 27 éves férfit a Tatai Járásbíróság kiutasította az országból, így ő jogellenesen tartózkodik Magyarország területén. Az egyenruhások a férfit elfogták, előállították, majd a Záhonyi Határrendészeti Kirendeltségre átszállították.

Enyingen, a Kossuth Lajos utcában ellenőriztek a járőrök egy 44 éves mezőkomáromi lakost 2021. január 13-án 12 óra 53 perckor. Intézkedés során megállapítást nyert, hogy a férfi kihallgatása vált szükségessé, mivel a Székesfehérvári Rendőrkapitányság eljárást folytat ellene zaklatás vétségének elkövetése miatt. Őt a rendőrök előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A piros hiába tilos?!

A miskolci rendőröknek három órán belül nyolc olyan esetben kellett intézkedniük, amikor a járművezetők a jelzőlámpa tilos jelzése ellenére is továbbhaladtak.

 

Négy őzike is elhullott a balesetekben

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai az elmúlt 24 órában négy esetben intézkedtek az illetékességi területükön történt vadelütések kapcsán.

 

Baleset szemtanúit keressük

A kiskunfélegyházi rendőrök a lakosság segítségét kérik a baleset körülményeinek tisztázása érdekében.

 

Bódult lehetett a sofőr

A szekszárdi járőrök az úton bizonytalanul haladó autós ellenőrzéskor kábítószergyanús anyagot is találtak. A 20 éves velencei férfit előállították.