Hírek Fejér megyéből

2021. 01. 15., p - 08:58
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Eltiltott és ittas járművezetőt fogtak, valamint személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

 

A járőrök 2021. január 14-én 7 óra 30 perckor Ráckeresztúron, a Bartók Béla utcában ellenőriztek egy járművet és annak vezetőjét. Az intézkedés során a sofőrrel szemben alkalmazott légalkoholmérő készülék pozitív értéket mutatott, valamint az is kiderült a 30 éves helyi lakosról, hogy őt korábban a Gárdonyi Rendőrkapitányság kétszer, valamint a Székesfehérvári Járásbíróság is jogerősen eltiltotta a járművezetéstől. Az autó, amit vezetett, kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással nem rendelkezett, valamint a forgalomból kivonták. A férfit a rendőrök elfogták, további mintavételre előállították, majd a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.


2021. január 14-én a délutáni órákban közúti közlekedési balesethez hívták az egyenruhásokat, a 8111 számú útra, Vál külterületére. Egy tehergépkocsi vezetője Tabajd irányából Vál felé haladt, és eddig ismeretlen okból a menetirány szerinti bal oldali árokba hajtott. A 47 éves székesfehérvári sofőr megsérült. Az eset körülményeit a Gárdonyi Rendőrkapitányság vizsgálja.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keressük őket

A nyíregyházi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

 

Ez is lopás

A budapesti nyomozók elfogták azt a férfit, aki az autójára helyezett kerékbilincset levágta és elvitte.

 

Lopás miatt felelhet

A Siklósi Rendőrkapitányság lopás miatt nyomoz egy 42 éves férfi ellen, aki több mint 600 szőlőoszlopot tulajdonított el Nagyharsányban.