Hírek Fejér megyéből

2021. 03. 03., sze - 08:53
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2021. március 2-án kora reggel Székesfehérvár belterületén, az Aszalvölgyi úton. A helyszíni szemle során a rendőrök megállapították, hogy egy autóbusz 69 éves siófoki vezetője úgy haladt be egy útkereszteződésbe, hogy közben nem biztosított elsőbbséget egy, a védett útvonalon haladó 61 éves kerékpárosnak és elütötte. A kerékpárral közlekedő férfi az ütközés következtében az úttestre esett és megsérült. Az autóbusz sofőrjével szemben közúti baleset okozásának vétsége miatt indult eljárás.

12

A rendőrök a Mezőkomárom és Lajoskomárom közötti útszakaszon ellenőriztek 2021. március 2-án délután egy tehergépjárművet, valamint annak 35 éves mezőszentgyörgyi sofőrjét. A járőrök az igazoltatás során megállapították, hogy a férfit a Székesfehérvári Rendőrkapitányság a vezetéstől jogerősen eltiltotta, ezért előállítását követően szabálysértési őrizetbe vették.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Fokozott ellenőrzés az M1-esen

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartott április 1-jén az M1-es autópályán. Földön és levegőben: az autópálya- és a forgalom-ellenőrzési alosztály munkatársai mellett az akcióhoz helikopteres támogatást adott a Készenléti Rendőrség.

 

Letartóztatásban a lengyel embercsempészek

A rendőrök Dunaföldvár belterületén ellenőriztek két magyar rendszámú teherautót, melyek közül az egyikben illegális migránsokat szállítottak, míg a másik jármű a csempész gépkocsi előfutójaként közlekedett.