Hírek Fejér megyéből

2021. 04. 03., szo - 07:25
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A rendőrök 2021. április 2-án 1 óra 55 perckor a 61-es számú főúton ellenőriztek egy gyalogosan közlekedő férfit, akiről megállapították, hogy a Paksi Rendőrkapitányság körözését rendelte el pénzbírság megfizetésének elmulasztása miatt. A 26 éves dunaföldvári lakost az egyenruhások a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra előállították, és szabálysértési őrizetbe vették.

 

Sárkeresztúron, a Petőfi Sándor utcában igazoltattak a járőrök 2021. április 2-án 10 óra 14 perckor egy személygépkocsival közlekedő sofőrt. Az intézkedés során megállapítást nyert, hogy a férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, továbbá a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavételre a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra előállították. A későbbi mérések eredménye megerősítette az ittas járművezetés gyanúját. A 38 éves sárkeresztúri lakossal szemben büntető feljelentést tettek a rendőrök.

 

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és nemcsak saját, de mások életét is veszélyezteti!

 

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csak egy napig örülhetett

A rendőrök alig 24 órán belül azonosították és elfogták azt a baksi férfit, aki egy ismerőse házából vitt el arany ékszereket. Lopás miatt indult ellene eljárás.

 

Elkapták a tapolcai ámokfutót

Ámokfutó törte-zúzta a gépkocsikat Tapolcán és környékén. Volt, akit lesodort az útról, volt, akivel szándékosan ütközött.