Hírek Fejér megyéből

2021. 04. 07., sze - 08:50
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Bolti lopóval és ittas járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök.

Bicskén, egy a Csabdi úton levő áruház munkatársai kértek rendőri segítséget 2021. április 6-án kora délután, mivel egy fiatal nő ruhaneműt és bizsu ékszereket próbált meg az áruvédelmi eszköz megrongálásával az üzletből fizetés nélkül kivinni. Az egyenruhások a 17 éves fiatalt elfogták, a Bicskei Rendőrkapitányságra előállították, ahol eljárást indítottak ellene.

A járőrök Agárdon, a Balatoni úton ellenőriztek egy személygépjárművet és annak vezetőjét 2021. április 6-án éjjel. Az intézkedés során a gárdonyi lakossal szemben alkalmazott légalkoholmérő készülék pozitív értéket mutatott, ezért az egyenruhások az 56 éves férfit elfogták, további mintavételre előállították, a vezetői engedélyét pedig bevonták. Az ügyben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult a Gárdonyi Rendőrkapitányságon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csak egy napig örülhetett

A rendőrök alig 24 órán belül azonosították és elfogták azt a baksi férfit, aki egy ismerőse házából vitt el arany ékszereket. Lopás miatt indult ellene eljárás.

 

Elkapták a tapolcai ámokfutót

Ámokfutó törte-zúzta a gépkocsikat Tapolcán és környékén. Volt, akit lesodort az útról, volt, akivel szándékosan ütközött.

 

Hogy ne legyen halálos a döntés

Április első napjai óta egy meglehetősen sokkoló, az érzelmeket erősen megmozgató film kering az interneten: Te döntesz… a kanyarban!