Hírek Fejér megyéből

2021. 08. 17., k - 09:22
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában két járművezetéstől eltiltott sofőrrel szemben is intézkedtek a rendőrök.

A járőrök Mezőszentgyörgyön, a Táncsics Mihály utcában ellenőriztek 2021. augusztus 16-án nem sokkal éjfél után egy 25 éves ozorai illetőségű járművezetőt, akinek az ellenőrzése során a rendőrök megállapították, hogy a Tamási Rendőrkapitányság a járművezetéstől eltiltotta.

Bicske külterületén ellenőriztek a járőrök 2021. augusztus 16-án kora este egy személygépkocsit és annak 34 éves helyi vezetőjét. Az intézkedés során megállapítást nyert, hogy a sofőr érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezik, valamint a Tatabányai Rendőrkapitányság a vezetéstől eltiltotta.

Az egyenruhások mindkét sofőrt a helyszínen elfogták, az illetékes kapitányságra előállították, és ellenük eljárást kezdeményeztek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a rendőrök

Érvényes vezetői engedély és a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül közlekedett a gépjárművel a 19 éves nógrádmegyeri férfi.

 

Szemmel ténylegesen meglátták

Hiába próbált elsunnyogni a szigetszentmiklósi rendőrök elől, elfogták azt az 57 éves férfit, aki az eltiltás hatálya alatt vezetett járművet.

 

Lopás, rablás, végül őrizet

A kiskunhalasi nyomozók egy napon belül elfogták a fiatalt, aki a gyanú szerint legalább négy bűncselekménnyel gyanúsítható.