Hírek Fejér megyéből

2021. 09. 10., p - 08:59
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A járőrök 2021. szeptember 9-én reggel Bicskén, a Kisfaludy utcában ellenőriztek egy 44 éves férfit, akiről megállapították, hogy a Békési Rendőrkapitányság körözését rendelte el. A fülöpszállási lakost a rendőrök elfogták, a helyi rendőrkapitányságra előállították, majd kihallgatását követően szabadon bocsátották.

 

Szabadbattyánban, az Iskola utcában igazoltattak a rendőrök 2021. szeptember 9-én délután egy segédmotoros kerékpárral közlekedő 37 éves sárkeszi lakost. A férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért a sofőrt a járőrök további mintavételre előállították. A későbbi mérések eredménye megerősítette az ittas járművezetés gyanúját. A járművezetőről az is kiderült, hogy vezetői engedélyét egy korábbi jogsértés miatt elvették, ezért őt a rendőrök engedély nélküli járművezetés miatt őrizetbe vették, és az elkövetett cselekményekkel összefüggésben szabálysértési, valamint büntető feljelentést tettek ellene.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopás, rablás, végül őrizet

A kiskunhalasi nyomozók egy napon belül elfogták a fiatalt, aki a gyanú szerint legalább négy bűncselekménnyel gyanúsítható.

 

Elcsúsztak a nyakolajon

A VI. kerületi nyomozók gyanúja szerint a biztonsági őr segítségével loptak 1,6 millió forint értékű szeszes italt egy áruházból.