Hírek Fejér megyéből

2021. 09. 23., cs - 09:37
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A járőrök Sárbogárdon, az Ady Endre úton ellenőriztek 2021. szeptember 22-én kora délután egy személygépjárművet, annak vezetőjét, valamint 33 éves sárkeresztúri utasát. Az intézkedő rendőrök megállapították, hogy a Székesfehérvári Rendőrkapitányság a 33 éves férfi körözését rendelte el, mivel nem fizette be a rá kiszabott pénzbírságot, ezért elállítását követően a kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.

Személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek az egyenruhások 2021. szeptember 22-én délután Kápolnásnyéken, a Dózsa úton. Egy 49 éves helyi lakos a Vörösmarty utca felől közlekedett a Mátyás Király utca irányába, azonban a kereszteződéshez érve nem biztosított elsőbbséget egy 45 éves kerékpárosnak és elsodorta. A baleset során a kerékpár vezetője megsérült.

23

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 25 éves román sofőr ellen, aki 12 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Lezárt akta: Jockey kalandjai

A dunakeszi rendőrök befejezték a staffordshire terrier tolvaja elleni nyomozást, a gyanúsítottal szemben vádemelést javasoltak.