Hírek Fejér megyéből

2021. 09. 27., h - 08:32
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A rendőrök Soponyán, a Petőfi Sándor utcában ellenőriztek 2021. szeptember 26-án hajnalban egy személygépkocsit, valamint 25 éves kálozi sofőrjét és a gépjármű utasát. Az intézkedő járőrök megállapították, hogy a két férfi a gépkocsi tulajdonosának tudomása és előzetes engedélye nélkül vitte el a járművet, emellett a 25 éves sofőr a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott. Az eset miatt jármű önkényes elvétele, továbbá járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

A járőrök Székesfehérváron, a Széchenyi utcában intézkedtek 2021. szeptember 26-án délelőtt egy 28 éves férfival szemben, akiről megállapították, hogy a Székesfehérvári Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt a körözését rendelte el. A rendőrök a férfit előállítását követően őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy éjszaka két életmentés

A kunszentmártoni rendőröket alig két óra eltéréssel előbb egy 28 éves, majd egy 82 éves férfi keresésére riasztották. Mindkét férfit épségben megtalálták.

 

Bódultan vezetett

A kisújszállási rendőr egy 28 éves sofőr ellenőrzésekor kábítószergyanús anyagot is talált az autóban. A férfit előállították.

 

Migránsok az M1-es autópályán

A rendőrök az M1-es autópályán, Tata térségében elfogtak egy 30 éves belga férfit, aki 22 migránst akart külföldre juttatni.