Hírek Fejér megyéből

2021. 10. 25., h - 09:17
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Verekedő és körözött személlyel szemben intézkedtek a rendőrök.

A járőrök 2021. október 24-én délután Kápolnásnyéken, az Erzsébet utcában ellenőriztek egy férfit, akik a rendelkezésre álló adatok alapján azzal gyanúsítható, hogy nem sokkal korábban, előzetes szóváltást követően,  bántalmazott egy 66 éves helyi lakost. A járőrök a 49 éves nadapi férfit elfogták, a Gárdonyi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

Móron, a Dózsa György utcában ellenőriztek a járőrök egy 60 éves nőt 2021. október 24-én délután. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a Móri Rendőrkapitányság a helyi lakos körözését rendelte el, mivel a vele szemben kiszabott pénzbírságot nem fizette meg. Az egyenruhások a nőt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, majd őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rongálás miatt keressük

A kiskunhalasi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy bűncselekmény feltételezett elkövetőjének megtalálása érdekében.

 

Baleset az M1-es autópályán

A főváros felé vezető oldalon, Mány térségében a rendőrök teljes szélességében lezárták az autópályát.

 

Egy nap, négy elfogás, két előállítás

A Szekszárdi Rendőrkapitányság és több bíróság is körözte az elfogott férfiakat, két fiatal lány pedig a gyermekotthonból tűnt el, ezért keresték őket.