Hírek Fejér megyéből

2021. 11. 25., cs - 08:38
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A járőrök Székesfehérváron, a Dózsa György úton igazoltattak 2021. november 24-én délelőtt egy 40 éves helyi lakost, akivel szemben megalapozott gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy 2021 áprilisában sikkasztást követett el.  Az egyenruhások a férfit elfogását követően gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették.

Közúti közlekedési baleset történt 2021. november 24-én hajnalban a 62-es számú főút 18-as kilométerénél. Egy Dunaújváros felől Szabadegyháza irányába közlekedő 61 éves pusztavacsi férfi tehergépjárművével az úttestről letérve vízelvezető árokba hajtott és egy hirdetőtáblának ütközött. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért a rendőrök a férfit további mintavételre előállították, vezetői engedélyét a helyszínen elvették, az ittas járművezetés és a közúti baleset okozása miatt pedig eljárást indítottak ellene.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szemtanúkat keresünk

Az ajkai rendőrök közúti baleset gondatlan okozása miatt folytatnak eljárást egy helyi baleset kapcsán.

 

Megtalálták a társkeresős csalókat

Összesen több mint 15 millió forintot csalt ki hét férfitól az a 39 éves szabolcsi nő, aki egy társ­kereső oldalon ismerkedett meg a rászedett emberekkel.