Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2020. 01. 15., sze - 09:09
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Az elmúlt napon a megye rendőrei hat személyt fogtak el az ellene érvényben lévő körözés alapján.

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság eljárást indított orvhalászat vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy tiszadobi lakos ellen. A 73 éves férfi 2020. január 14-én 15 óra körül Tiszadob külterületén, a Holt-Tisza befagyott vízfelületén állva, azon léket vágva halat fogott. A férfi halászati engedéllyel nem rendelkezett. A rendőrök előállították a jogsértőt, és a halászeszközt lefoglalták.

Felhívjuk a figyelmet, hogy jelenleg ugyan folyamatos a jégképződés Jász-Nagykun-Szolnok megye állóvizein, ennek ellenére nem ajánlott rámenni a befagyott vízfelületre, hiszen a jég jelenleg nem összefüggő, nem egyenletes és kellő vastagságú.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Három határsértő Tiszaszigetnél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.