Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2021. 05. 23., v - 08:51
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

Az elmúlt napon a megye rendőrei három ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival 2021. május 22-én 8 óra 45 perc körül Törökszentmiklós belterületén, amikor forgalmi okokból jobbra húzódott és nem észlelte a mellette, vele azonos irányba haladó kerékpárost. A személygépkocsi jobb oldali visszapillantó tükre érintőlegesen nekiütközött a kerékpár kormányának, amitől a biciklis egyensúlyát vesztette és elesett. A kerékpárral közlekedő személy – az elsődleges orvosi vélemény alapján – 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Kérjük a gépjárművek vezetőit, hogy a városi közlekedés során legyenek kiemelt figyelemmel a járművek holtterében haladó többi közlekedőre és mindig tartsanak megfelelő oldaltávolságot.

…, hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Embercsempész Csongrád-Csanád megyében

Embercsempészés miatt indult eljárás egy német tartózkodási engedéllyel rendelkező szír állampolgár ellen aki, négy illegális migránst próbált jogellenesen Magyarország területére szállítani.