Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2021. 06. 13., v - 08:11
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három, személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei öt ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

A Szolnoki Rendőrkapitányság garázdaság és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást. A rendelkezésre álló adatok szerint, a szolnoki Tiszaparti sétányon, 2021. június 11-én 21 óra 30 perc körül egy cúni lakos egy éppen arra kerékpározó férfi elé kilépett, majd ököllel megütötte szolnoki lakost. A sértett a bántalmazás következtében a földre esett és – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Az egyenruhások előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 19 éves férfit, akit a tegnapi napon gyanúsítottként kihallgattak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy fiatal pár az elkövető

A 22 éves férfinak és 18 éves élettársának közel tucatnyi lopásért kell felelnie. A kecskeméti rendőrök a tegnapi napon elfogták és őrizetbe vették a duó mindkét tagját.

 

Embercsempész Csongrád-Csanád megyében

Embercsempészés miatt indult eljárás egy német tartózkodási engedéllyel rendelkező szír állampolgár ellen aki, négy illegális migránst próbált jogellenesen Magyarország területére szállítani.