Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2021. 06. 19., szo - 06:25
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában hat személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei kilenc ittas járművezetővel szemben intézkedtek, valamint négy személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival Martfű belterületén 2021. június 18-án a déli órákban. A sofőr egy kereszteződésbe behajtva nem biztosított elsőbbséget a védett úton haladó személygépkocsi vezetőjének és összeütköztek. A baleset következtében a martfűi járművezető – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Ugyancsak az elsőbbségi szabályok megsértése miatt következett be az a baleset, ami 2021. június 18-án a délelőtti órákban történt Szolnok belterületén. Egy helyi lakos személygépkocsival haladt a Fék utcában, amikor a Téglagyári úti kereszteződéshez érkezett. A sofőr figyelmen kívül hagyta az „Állj! Elsőbbségadás kötelező” közúti jelzőtáblát, balra kanyarodott és nem biztosított elsőbbséget a védett úton közlekedő motorkerékpárosnak. A motoros azért, hogy az ütközést elkerülje, vészfékezett, jobbra kormányozott és elesett. A baleset következtében a motorkerékpáros – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

 

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Mennyi az annyi?

A bonyhádi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy hidasi lakossal szemben folytattak közokirat hamisítás bűntett és csalás vétség elkövetése miatt.