Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2021. 07. 12., h - 09:16
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

A megye rendőrei az elmúlt napon két ittas járművezetővel szemben intézkedtek és egy személyt fogtak el az ellene érvényben lévő körözés alapján.

Egy szolnoki lakos közlekedett személygépkocsival 2021. július 11-én 12 óra 25 perc körül Törökszentmiklós belterületén. Haladása során későn észlelte az előtte lévő személygépkocsit, amely egy gyalogosátkelőhely előtt forgalmi okból várakozott és a hátsó lökhárítójának ütközött. Az utolért jármű az ütközéstől az előtte álló és szintén forgalmi okból várakozó másik járműnek csúszott. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – egy utas 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Kérjük a gépjárművek vezetőit, hogy a megfelelő követési távolságot mindig tartsák be és a gyalogos átkelőhelyeket fokozott óvatossággal és körültekintéssel közelítsék meg.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy fiatal pár az elkövető

A 22 éves férfinak és 18 éves élettársának közel tucatnyi lopásért kell felelnie. A kecskeméti rendőrök a tegnapi napon elfogták és őrizetbe vették a duó mindkét tagját.

 

Embercsempész Csongrád-Csanád megyében

Embercsempészés miatt indult eljárás egy német tartózkodási engedéllyel rendelkező szír állampolgár ellen aki, négy illegális migránst próbált jogellenesen Magyarország területére szállítani.