Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2021. 09. 22., sze - 08:42
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására.

A megye rendőrei az elmúlt napon három ittas járművezetővel szemben intézkedtek és hét személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Egy helyi lakos közlekedett kistehergépkocsival 2021. szeptember 21-én 19 óra 21 perc körül Szolnok belterületén, amikor a rendőrök ellenőrizték. A jármű vezetőjével szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért hitelesített légalkoholmérős vizsgálatra előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra. A 48 éves férfi vezetői engedélyét nem tartotta magánál.

A Szolnoki Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt indított eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy éjszaka két életmentés

A kunszentmártoni rendőröket alig két óra eltéréssel előbb egy 28 éves, majd egy 82 éves férfi keresésére riasztották. Mindkét férfit épségben megtalálták.

 

Bódultan vezetett

A kisújszállási rendőr egy 28 éves sofőr ellenőrzésekor kábítószergyanús anyagot is talált az autóban. A férfit előállították.

 

Migránsok az M1-es autópályán

A rendőrök az M1-es autópályán, Tata térségében elfogtak egy 30 éves belga férfit, aki 22 migránst akart külföldre juttatni.