Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2021. 09. 23., cs - 07:51
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

A megye rendőrei az elmúlt napon egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek és két személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Egy helyi lakos közlekedett kerékpárral 2021. szeptember 22-én 13 óra 30 perc körül Tiszaföldvár belterületén, egy kerékpárúton. Haladása során, figyelmen kívül hagyva az Állj! elsőbbségadás kötelező táblát behajtott egy kereszteződésbe, mely során nem adott elsőbbséget egy neki jobbról érkező személygépkocsinak és összeütköztek.  A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – a biciklis 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Kérjük a közlekedés résztvevőit, hogy haladásuk során legyenek tekintettel a kihelyezett közúti jelzésekre és elsőbbségadási kötelezettségüknek mindenkor tegyenek eleget!

…, hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bilincsben

Nyilvános helyen, egy kisvárdai élelmiszer-áruházban szidalmazta a hivatása miatt.

 

Taxival vitte a migránsokat

A Tolna megyei rendőrök az M9-es autóúton, Bogyiszló térségében ellenőrizték a magyar férfit a kora reggeli órákban, aki autójában négy külföldit szállított.

 

Elfogva

A mosonmagyaróvári járőrök 12 migránst tartóztattak fel és egy azeri embercsempészt fogtak el.