Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2021. 09. 24., p - 07:55
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

Az elmúlt napon a megye rendőrei két személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint két ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

Egy jászfelsőszentgyörgyi lakos közlekedett gépkocsijával Jászberény külterületén a 3109-es számú úton 2021. szeptember 23-án 7 óra 30 perc körül. A 66 éves férfi a gépjárművel nem tartott kellő oldaltávolságot mikor elhaladt az előtte, vele azonos irányba közlekedő kerékpáros mellett, és a gépkocsi jobb oldali visszapillantó tükrével nekiütközött a biciklisnek. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a kerékpáros életveszélyes sérülést szenvedett.

A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Felhívjuk a gépjárművezetők figyelmét, hogy közlekedésük során fokozott figyelemmel és kellő körültekintéssel közelítsék meg az úttesten közlekedő kerékpárosokat, és mindig tartsanak megfelelő oldaltávolságot az előzésük, kikerülésük során!  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 25 éves román sofőr ellen, aki 12 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Lezárt akta: Jockey kalandjai

A dunakeszi rendőrök befejezték a staffordshire terrier tolvaja elleni nyomozást, a gyanúsítottal szemben vádemelést javasoltak.