Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2021. 10. 16., szo - 06:15
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában nem jutott a rendőrség tudomására személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset.

Az elmúlt napon a megye rendőrei hat személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint három ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

A Karcagi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy kunhegyesi lakos ellen. A segédmotoros kerékpárral közlekedő férfit 2021. október 15-én éjjel ellenőrizték a járőrök Kunhegyes belterületén. A rendőrök a 27 éves férfivel szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott. Az egyenruhások a sofőrt előállították a Kunhegyesi Rendőrőrsre további mintavétel céljából. A rendőrök az ellenőrzés során megállapították, hogy a motoros nem rendelkezik vezetői engedéllyel, ezért őrizetbe vételéről határozott a hatóság. A jogsértő férfinek engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt is felelnie kell.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rongálás miatt keressük

A kiskunhalasi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy bűncselekmény feltételezett elkövetőjének megtalálása érdekében.

 

Baleset az M1-es autópályán

A főváros felé vezető oldalon, Mány térségében a rendőrök teljes szélességében lezárták az autópályát.

 

Egy nap, négy elfogás, két előállítás

A Szekszárdi Rendőrkapitányság és több bíróság is körözte az elfogott férfiakat, két fiatal lány pedig a gyermekotthonból tűnt el, ezért keresték őket.