Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2021. 10. 24., v - 08:04
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

Az elmúlt napon a megye rendőrei hat személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

Egy 22 éves férfi közlekedett 2021. október 23-án, a kora délutáni órákban Szolnok belterületén a Baross út felől az Ady Endre út irányába, az általa vezetett személygépkocsival. A piactéri kereszteződéshez érve összeütközött a tőle jobbról érkező, egy üllői férfi által vezetett  személygépkocsival. A baleset következtében az egyik utas – elsődleges orvosi vélemény szerint – súlyos, míg további két személy könnyű sérüléseket szenvedett.

A Szolnoki Rendőrkapitányság indított eljárást járművezetés az eltiltás hatálya alatti vétség elkövetése miatt két szolnoki lakos ellen. A rendőrök különböző időpontban ellenőrizték a  személygépkocsikkal közlekedő férfiakat. A járőrök mindkét esetben megállapították, hogy a hatóságok a 32 és a 48 éves férfiakat eltiltották a járművezetéstől, ezért őket előállították az illetékes rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként kihallgatták.   

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy a közlekedés során, különösen ha kijelölt gyalogos-átkelőhelyet vagy útkereszteződést közelítenek meg, a balesetek elkerülése érdekében azt fokozott óvatossággal és körültekintéssel tegyék meg!

„…hogy mindenki hazaérjen!”

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kifosztás Alsózsolcán

A rendőrök egy órán belül elfogták azt a férfit, aki megütött egy fiatalembert, majd elvette a földre került sértett telefonját Alsózsolcán.

 

Eltiltották mégis vezetett

Eltiltás hatálya alatt vezetett az a 38 éves sofőr, aki a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen gázolt el egy férfit Tatán.