Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2021. 10. 27., sze - 07:09
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei négy személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Egy abonyi lakos közlekedett személygépkocsival 2021. október 26-án 4 óra 45 perc körül Szolnok külterületén, a 32-es számú főúton. Haladása során nem tartott megfelelő követési távolságot, minek következtében az előtte haladó és forgalmi okok miatt lassító gépkocsi hátuljának ütközött. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – az egyik jármű vezetője nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Kérjük a gépjárművek vezetőit, hogy a balesetek elkerülése céljából mindig az út- és látási viszonyoknak megfelelően haladjanak és az ennek megfelelő követési távolságot tartsák be.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 32 éves magyar sofőr ellen, aki négy külföldinek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.