Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2021. 11. 25., cs - 08:27
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására.

A megye rendőrei az elmúlt napon két ittas járművezetővel szemben intézkedtek és négy személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Közúti közlekedési baleset történt a 4-es főúton, Szolnoknál 2021. november 24-én kora reggel. A rendelkezésre álló adatok szerint, haladása során egy kistehergépkocsi vezetője a jármű tempomat berendezésének beállítását végezte menet közben, mely tevékenység elvonta a figyelmét és áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött a vele szemben közlekedő tehergépkocsival, ami ettől keresztbe fordulva állt meg az úton. A vétlen gépkocsi mögött közlekedő nyergesvontató nem tudta kikerülni az előtte keresztbe álló gépjárművet és nekiütközött. A baleset következtében személyi sérülés nem történt.

Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival Kenderes belterületén 2021. november 24-én 20 óra 30 perc körül, amikor a rendőrjárőrök ellenőrizték. Az intézkedés során megállapították, hogy a gépjárművezető nem rendelkezik vezetői engedéllyel, ezért a rendőrök a jogsértőt előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra, majd meghallgatását követően őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 32 éves magyar sofőr ellen, aki négy külföldinek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.