Hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

2019. 07. 18., cs - 08:59
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő 25 éves vajai lakost 2019. július 17-én. Az ellenőrzés alatt a rendőrök megállapították, hogy a férfit a Mátészalkai Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt a férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 35 éves nyírbátori lakos ellen. A nőt 2019. július 17-én 16 óra 48 perckor Nyírbátorban tetten érték, miközben anyagi ellenszolgáltatásért végzett szexuális tevékenységet. A rendőrök a nőt a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrsének munkatársai vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő 32 éves rakamazi lakost 2019. július 17-én Szabolcsban. Az ellenőrzés alatt a rendőrök megállapították, hogy a férfit a Debreceni Járásbíróság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt a rendőrőrsre előállították és őrizetbe vették.

A Záhonyi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 28 éves tuzséri lakos ellen. A férfi 2019. július 17-én 8 óra 45 perckor egy tuzséri lakóház udvaráráról eltulajdonított egy kerékpárt. A rendőrök a férfit rövid időn belül eljárás alá vonták, a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ismeretlen holttest

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik.