Hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

2020. 01. 15., sze - 08:29
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság járőrei 2020. január 14-én Penyigén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő férfit. Az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a 32 éves helyi lakos úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezett, mivel a járművezetéstől a Nyíregyházi Járásbíróság és a Fehérgyarmati Rendőrkapitányság is korábban jogerősen eltiltotta. A rendőrök a 32 éves járművezetőt a rendőrkapitányságra előállították, és gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai 2020. január 14-én Kisvárda belterületén körözés alapján elfogtak egy 22 éves újkenézi lakost. A férfi a részére korábban kiszabott helyszíni bírságot nem fizette be, ezért azt a Kisvárdai Járásbíróság elzárásra változtatta át. Az egyenruhások a férfit előállították, és őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizetben az embercsempész

A rendőrök az elfogott illegális migránsokat a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően, visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.