Hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

2020. 01. 25., szo - 08:41
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrőrsének munkatársai 2020. január 24-én Nyírbogdányban elfogtak egy 19 éves helyi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot adott ki, mivel a testi sértés vétség elkövetése miatt jogerősen kiszabott közérdekű munka büntetését nem teljesítette. A rendőrök a férfit a rendőrőrsre előállították és őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2020. január 24-én Ópályiban elfogtak egy 26 éves helyi lakost. A férfi ellen a Mátészalkai Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot, mivel a jogerősen kiszabott közérdekű munka büntetését nem teljesítette. A rendőrök a körözött férfit elfogták és őrizetbe vették.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság valótlan bejelentés szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 28 éves aranyosapáti lakossal szemben. Az eljárás adati szerint a férfi 2020. január 24-én 22 óra 27 perckor otthonából tett bejelentést a központi segélyhívóra, mely szerint bántalmazta a feleségét. A helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy a bejelentés valótlan, nem történt bántalmazás. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Veszprém megyei évértékelő

Megköszönte kollégáinak és az együttműködő partnereknek a 2019-ben végzett munkát a megyei rendőrfőkapitány.

 

Az együttműködést értékelték

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság értekezletre hívta az illetékességi területén az egyes rendészeti feladatokat ellátó személyeket és a polgárőr egyesületek vezetőit.