Hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

2020. 10. 28., sze - 08:10
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrsének munkatársai 2020. október 27-én Tiszarádon elfogtak egy 25 éves helyi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság adott ki körözést mivel a részére korábban kiszabott pénzbüntetést nem fizette meg, ezért azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit a rendőrőrsre előállították és őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai intézkedtek egy 25 éves nyírbélteki lakossal szemben 2020. október 27-én Nyírbélteken. A férfi haladása során személygépkocsijával hátulról nekiütközött az előtt haladó járműnek. A rendőrök a baleset helyszínén megállapították, hogy a járművezető vezetői engedéllyel nem rendelkezik, valamint a Nyírbátori Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vétele mellett indítottak ellene eljárást.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai intézkedtek egy 30 éves nyíregyházi lakossal szemben 2020. október 27-én. A személygépkocsival közlekedő férfi úgy vett részt Nyíregyházán a közúti forgalomban, hogy őt a Nyírbátori Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt a férfit előállították a rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértőt tartóztattak fel Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy határsértő Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.