Hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

2021. 11. 24., sze - 08:25
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrsének munkatársai 2021. november 23-án elfogtak egy 56 éves kállósemjéni lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja körözést adott ki, mivel a lopás bűncselekmény elkövetése miatt jogerősen kiszabott közérdekű munka büntetését nem teljesítette. A rendőrök a férfit a rendőrőrsre előállították és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2021. november 23-án intézkedés alá vontak egy segédmotoros kerékpárral közlekedő 43 éves nyíregyházi lakost. A rendőrök megállapították, hogy a férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a motorost engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2021. november 23-án Mátészalka és Kocsord közötti útszakaszon ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő 20 éves kocsordi lakost. A rendőrök megállapították, hogy a férfi úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a dunaújvárosi kettős

A rendőrök 24 órán beül elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki azt a két férfit, akik a gyanú szerint egy dunaújvárosi társasház pincéjéből több értékes tárgyat loptak el.

 

Szélben jött a segítségét

Egy 81 éves nő a nagy szélben elesett Oroszlányon. Az arra haladó járőrök észlelték a földön fekvő nőt, akit orvoshoz, majd otthonába vittek. Az idős asszony lánya egy levelet írt, amiben megköszönte a rendőrség munkáját.