Hírek Vas megyéből

2018. 01. 22., h - 07:57
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén két, személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó közlekedési baleset történt az elmúlt 24 órában.

Munkatársaink egy személygépkocsival közlekedő bobai és egy ugyancsak személygépkocsival közlekedő vönöcki férfit állítottak meg Celldömölkön 2018. január 21-én. Az alkalmazott alkoholszonda mindkét esetben pozitív értéket jelzett. A készülék által mutatott légalkohol értékének függvényében a vönöcki sofőrrel szemben közigazgatási eljárás, a bobai járművezetővel szemben pedig járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult. Az intézkedés során kiderült, hogy a bobai férfi járművezetői engedélyét nem tartotta magánál, ezért vele szemben szabálysértési eljárást is kezdeményeztek a Celldömölki Rendőrkapitányság munkatársai.

Az egyik kőszegi rendezvényen többen összeszólalkoztak, majd egy helyi nőt és egy pátyi férfit az esemény helyszíne előtti közterületen bántalmazott – a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint – négy helyi személy 2018. január 21-én éjjel. A 17 éves lányt; a 21 éves F. Krisztiánt, a 22 éves H. Á. Bencét és a 26 éves F. Jácintot munkatársaink előállították és kihallgatták. A rendőrség csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok egy macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Betört a templomba

A rákosmentei nyomozók a hátrahagyott nyomokból azonosították, majd elfogták a férfit.

 

Járőrök mentettek életet

Időben érkezett a rendőri segítség ahhoz az abaújszántói lakáshoz, ahonnan füst áramlott az ablakból.

 

Torlódás az M0-ás autóúton

Egy műszaki hibás jármű miatt több kilométeres torlódás alakult ki az autóút Ráckevei (soroksári) Duna-ágat átívelő szakaszán.

 

Megütötte a nővért

Egy nagymama megütötte, majd unokájával együtt életveszélyesen megfenyegettek egy nővért Miskolcon.

 

Karácsonyi lézerfény

A sértett jó helyzetfelismerésének köszönhetően a rendőrök percek alatt elfogták a tolvajokat Fegyverneken.