Hírek Vas megyéből

2018. 01. 22., h - 07:57
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén két, személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó közlekedési baleset történt az elmúlt 24 órában.

Munkatársaink egy személygépkocsival közlekedő bobai és egy ugyancsak személygépkocsival közlekedő vönöcki férfit állítottak meg Celldömölkön 2018. január 21-én. Az alkalmazott alkoholszonda mindkét esetben pozitív értéket jelzett. A készülék által mutatott légalkohol értékének függvényében a vönöcki sofőrrel szemben közigazgatási eljárás, a bobai járművezetővel szemben pedig járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult. Az intézkedés során kiderült, hogy a bobai férfi járművezetői engedélyét nem tartotta magánál, ezért vele szemben szabálysértési eljárást is kezdeményeztek a Celldömölki Rendőrkapitányság munkatársai.

Az egyik kőszegi rendezvényen többen összeszólalkoztak, majd egy helyi nőt és egy pátyi férfit az esemény helyszíne előtti közterületen bántalmazott – a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint – négy helyi személy 2018. január 21-én éjjel. A 17 éves lányt; a 21 éves F. Krisztiánt, a 22 éves H. Á. Bencét és a 26 éves F. Jácintot munkatársaink előállították és kihallgatták. A rendőrség csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsokat szállított

Egy moldáv férfi által vezetett kisteherautó ellenőrzése során hét határsértőt találtak megbújva a magyar és a román rendőrök Csanádpalotán. Velük szemben a román hatóságok járnak el.

 

Halálos baleset a 1111-es úton

Esztergom térségében egy személygépkocsi fának ütközött, majd kigyulladt. A baleset során a jármű vezetője életét vesztette.

 

Forgalomkorlátozás Szekszárdon

A Nemzeti Ünnep alkalmából szervezett rendezvények zavartalan lebonyolítása érdekében 2018. október 23-án az alábbi forgalomkorlátozásokra lehet számítani a városban.