Hírek Vas megyéből

2018. 01. 22., h - 07:57
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén két, személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó közlekedési baleset történt az elmúlt 24 órában.

Munkatársaink egy személygépkocsival közlekedő bobai és egy ugyancsak személygépkocsival közlekedő vönöcki férfit állítottak meg Celldömölkön 2018. január 21-én. Az alkalmazott alkoholszonda mindkét esetben pozitív értéket jelzett. A készülék által mutatott légalkohol értékének függvényében a vönöcki sofőrrel szemben közigazgatási eljárás, a bobai járművezetővel szemben pedig járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult. Az intézkedés során kiderült, hogy a bobai férfi járművezetői engedélyét nem tartotta magánál, ezért vele szemben szabálysértési eljárást is kezdeményeztek a Celldömölki Rendőrkapitányság munkatársai.

Az egyik kőszegi rendezvényen többen összeszólalkoztak, majd egy helyi nőt és egy pátyi férfit az esemény helyszíne előtti közterületen bántalmazott – a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint – négy helyi személy 2018. január 21-én éjjel. A 17 éves lányt; a 21 éves F. Krisztiánt, a 22 éves H. Á. Bencét és a 26 éves F. Jácintot munkatársaink előállították és kihallgatták. A rendőrség csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Olaszországba indultak, Dombegyházig jutottak

Olaszországba akarta eljuttatni Magyarországra illegálisan érkezett honfitársát egy pakisztáni férfi. A rendőrök Békés megyében, Dombegyház közelében feltartóztatták őket. Az embercsempészéssel gyanúsítható férfit a rendőrség őrizetbe vette, a határsértőt átadták a román hatóság képviselőinek.

 

Római parti betörő

Az óbudai nyomozók befejezték annak a férfinek az ügyét, aki hat alkalommal tört be Budapest III. kerületében lévő büfékbe és egy szórakozóhelyre.